Mimpi si Dia..?Apa tandanya?

Aq tak paham..Aq rasa dah lebih 5 Kali dalam Seminggu NI aq asyik termimpi-mimpi someone yang aku pun tak tahu aq suka dia ke tak but he is my classmates..

Maybe sebab dia duduk sebelah aq AQ asyik nampk muka dia ..And aku asyik dengar suara dia yang suka memekak,gelak kuat-kuat sampai aq rasa annoying Gila mamat keding nie…

Suka tu taklah just he has a unique voice that can attracts my attention..Cute tu bolehlah..

hmm..walau apa pun,aku tak naklah fikir benda bukan bukan pasal mimpi nie and buat elaborate why he came to my dream…Dia pakai baju yang sama cuma situation Berbeza and aku malaslah nak kisah ..

Aku just anggap dia kawan je and aq tak kisah pasal mimpi tu sebab itu cuma mainan tidur je.

A/N:Jangan Terlalu percaya tafsiran mimpi sangat takut-takut boleh jadi syirik je.Wallahualam.

 

 

 

 

KDOLL Beauty skincare

Assalamualaikum semua.

Harini saya nak share pasal satu product muka yang dah ramai girls pakai sekarang ni iaitu kdoll beauty skincare.

Korang kenal asyallee x? dia pon pakai kdoll beauty dah Satu tahun…

Kdoll beauty diekstrak dari Bahan semulajadi dan tiada Bahan kimia 

100% halal and its KKM approved (diluluskan oleh Kementerian kesihatan )

Kdoll beauty skincare

————-

Memberi manfaat dan kesan seawal 7 hari dan berikut ialah FUNGSI kdoll beauty untuk pembersihan wajah yg menyeluruh.

—————-



FUNGSI

• Kdoll cleanser 

Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.

**********
• Kdoll Day Cream
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.

*************
• Kdoll Night Cream
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari.

***********
Kdoll Toner 
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.

————-



KDoll Beauty skincare 



Set 4 in 1 –Rm 70 semenanjung

                 -Rm 80 Sabah/sarawak  

(free postage) untuk pembelian 1 set

toner

– Soap cleanser

– Day cream and night cream



Toner-Rm 27

each loose item…Exclude postage

Kalau beli berasingan dari set 4 in 1 kena tambah Rm 7 (SM) Rm 11 (SS) untuk postage..okay?

So, lagi jimat beli set 4 in 1

Soap cleanser- RM 25

Day cream-Rm 27



Night cream- Rm28


Set 4 in 1 atau set KDoll beauty memberikan kesan seawal 7 hari..

Testimoni pengguna-:

​​

jadi , apa tunggu lagi?

Kalau berminat, sila direct 

ws-0177375062 

sebarang pertanyaan boleh email saya dan jgn lupa follow.



Contact Lens buatan Korea (Ez Soft lens)

Hai semua, apa khabar?

Harini saya nak share satu product dari Korea yang dah dijual di Malaysia dan EZLENS merupakan pengedar No.1 di Malaysia yang menjual product ni.

So,straight to the point.

Apa Benda Ez Soft lens ni??

*Ez soft lens nie adalah kata lekap yang sangat² flexible and senang digunakan and dicuci dan tahan lama..

Manfaatnya:

1.Ez soft lens 100% diperbuat daripada silikongel yang tidak akan pedihkan mata .

2.100% selamat, ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. selamat xkan cederakan mata
3.tahan 3 bulan, tahan suhu dan jangkitan kuman.

Murah dan jimat-:

Harga jual sepasang adalah  (tanpa power) Rm56 including postage dan ( ade power ) Rm60  including postage.

Bagi Sabah dan Sarawak,harganya Adalah berlainan.

*Ez soft lens adalah contact lens 100% buatan Korea yang dijamin selamat digunakan dalam jangka masa 3 bulan…

Sesapa pun boleh pakai Ez soft lens nie

Lelaki ke perempuan semua boleh try and semua peringkat umur..

Ez soft lens boleh didapati dalam beberapa colour :
1.Angelgray

Colour>Angelgray



No power-ready stock

Power(150-400) ready stock  

Price:-RM56/60


2.Angelblue

Colour> Angelblue

No power-ready stock

power( 150-400) ready stock

price:-RM56/60


3.Angelbrown

Colour> Angelbrown

No power-ready stock

power( 150-400) ready stock

Price:-RM56/60


4.Angelgreen

Colour>Angelgreen

No power-ready stock

power( 150-400) ready stock

Price:-RM56/60


5.Gorgeous brown


Colour>Gorgeous brown

No power-ready stock

power(150-400) ready stock

Price-:RM56/60
6.Gorgeous gray


Colour>gorgeous gray

No power -ready stock

power(150-400)ready stock

price:-RM56/60


7.Gorgeous honey

Ready stock -No power and power

price:-RM56 / RM60.

.

Yang penting ia sangat selamat digunakan..

berminat?

WS:-0177375062