Mimpi si Dia..?Apa tandanya?

Aq tak paham..Aq rasa dah lebih 5 Kali dalam Seminggu NI aq asyik termimpi-mimpi someone yang aku pun tak tahu aq suka dia ke tak but he is my classmates..

Maybe sebab dia duduk sebelah aq AQ asyik nampk muka dia ..And aku asyik dengar suara dia yang suka memekak,gelak kuat-kuat sampai aq rasa annoying Gila mamat keding nie…

Suka tu taklah just he has a unique voice that can attracts my attention..Cute tu bolehlah..

hmm..walau apa pun,aku tak naklah fikir benda bukan bukan pasal mimpi nie and buat elaborate why he came to my dream…Dia pakai baju yang sama cuma situation Berbeza and aku malaslah nak kisah ..

Aku just anggap dia kawan je and aq tak kisah pasal mimpi tu sebab itu cuma mainan tidur je.

A/N:Jangan Terlalu percaya tafsiran mimpi sangat takut-takut boleh jadi syirik je.Wallahualam.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s